Ik ben naar de voorstelling aanZ geweest. Het is een jeugdtheater voorstelling. het was een hele leuke voorstelling want, ze gingen eerst een stukje spelen en aan het eindje van het stukje vroegen ze wat wij hadden kunnen veranderen en gingen ze daarna dat wat wij hadden gezegd gingen hun na spelen. Het ging over een vrienden groep van 2 jongens 1 meisje een van de jongens was homo maar durfde daar niet voor uit te komen en zijn vrienden deden daar een beetje lacherig over en maakte grapjes over homo's. Toen er een lesbisch meisje binnen kwam begonnen ze grapjes over haar te maken en vertelde het meisje de kei harde waarheid waarom ze zo doen. Ze zei: Dat ze alleen grapjes maakte over die jongen (die homo is) omdat de andere jongen bang was dat hij op hem verliefd was. aan t eind van de voorstelling mochten wij veranderen wat wij dachten dat hun fout deden. 

de jongens op dit plaatje speelde de rol van 2 beste vrienden. de jongen op de achtergrond speelde de homo, en de jongen op de voorgrond maakte racistische grapjes. Aan t einde van de voorstelling hadden de jongens ruzie en stak de 'homo' een schaar in zijn ex-vriend schouder en moest hij naar t ziekenhuis.

het meisje op de voorgrond is een meisje dat niet toestaat dat er lesbiennes op school rond lopen ze zegt dat die mensen raar zijn en van school af moeten gaan. Aan t einde van de voorstelling werd er ook t meeste aan haar karakter veranderd. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb